Celebracions familiars Bodes, aniversaris, festes,...

Ens agrada la festa, ens agraden els grups


Al Follia comptem amb diferents espais per a celebracions. Disposem d’un menjador íntim a la planta superior; un altre a baix al celler amb un petit escenari per a fer música en viu, màgia o presentacions; per les nits d’estiu la taula de l’hort; la terrassa per fer aperitius o prendre la copa i el menjador principal per a grans festes.

  • Menjador principal: Per a més de 50 persones i fins a 100 en 10 taules disposades en línea totes a primera fila del jardí.
  • Menjador de dalt: Des de 10 comensals fins a 40 en taules imperials o 50 en 5 taules, o bé àpats de tipus còctel. També es converteix en discoteca per a grans celebracions que tenen lloc al menjador principal.
  • Taula de l’hort: Un lloc ideal per a les nits d’estiu. A partir de 10 fins a 20 convidats  en una magnífica taula de fusta envoltada d’hortalisses , gespa i amb una barbacoa al costat. Fins a 50 convidats podem fer sopars tipus còctel. Es transforma en un espai ideal per a ceremònies de casament a l’americana.
  • El celler: On habitualment tenim el Follia de Pot. Es pot tancar exclusivament a partir de 30 convidats. Compta amb un escenari per fer música en viu o màgia per als nens.
  • La terrassa: Per fer els aperitius de les grans festes, però també dinars o sopars a la fresca.

Tenim música d’ambient a tots els menjadors, wi-fi, pantalles per a projectar fotos i tots els contactes per a decoracions florals, fotógraf, micròfon i so, DJ, etc.

CONEIX ELS MENÚS ESPECIALs PER A celebracions

DESCARREGAR

ENS CASEM AMB VOSALTRES

Si el que voleu es celebrar el vostre casament però d’una forma diferent, un casament amb personalitat i estil propi, allunyat dels convencionalismes i els estereotips, el FOLLIA es el vostre restaurant. Què us semblaria casar-vos al mig de l’hort? Oferir als vostres convidats una esbojarrada cervesa artesana o sorprendre’ls amb un menú on el primer que servim és un gin tònic de pebre rosa? Al Follia res és impossible. Farem nostra la vostra follia per fer que de veritat sigui un dia inoblidable. Oferim la possibilitat d’obrir el restaurant en exclusiva. Consulteu-nos les condicions.