Benvinguts al Follia Un somni, un restaurant

“Hi ha una saviesa del seny i una saviesa -més alta- de la follia. Per a l’alta vida de l’ànima, el seny solament serveix per a decidir quan cal llançar-se a la follia.” Ramon Llull


Restaurant Follia

Una antiga masia exquisidament restaurada a Sant Joan Despí, a tocar de Barcelona, és el bressol de la nostra follia. Fusta, pedra, ferro, vidre conformen un elegant escenari on la xef Fran Baixas porta al límit la seva creativitat per al delit dels comensals. El restaurant Follia, una visió molt personal de Jó Baixas, és un espai oníric on sentir-se còmode i gaudir d’una cuina d’alt nivell. Creacions innovadores, sovint un xic excèntriques que, tanmateix, mai no obliden les seves arrels. És l’essència elevada a la follia. Una experiència única per complaure tots els sentits.

Punt de trobada de la creativitat, la il.lusió i el treball, el Follia es un somni fet realitat. I no només pels deliciosos plats basats en productes frescos que elaborem. Ho és també pel seu entorn, un glop d’aire fresc al Baix Llobregat, i pel seu disseny d’avantguarda, en el que hi va intervenir directament el Jó Baixas, cuiner amb ànima d’arquitecte.

Una cuina oberta, taules sense potes situades en un menjador de vidre amb vistes a un esplèndid hort de tomaqueres, enciams, arbres fruiters i plantes aromàtiques, i a la vinya. Perquè al Follia estimem el vi, i aquest amor es reflecteix també en la nostra acurada carta de vins, amb més de 200 referències.