Follia a la Fresca i Food Truck

Davant de la contingència ens hem volgut posicionar de la manera més fresca i lleugera que hem sabut , dues paraules que ara més que mai tots agraïm.
Després dels dubtes, les pors, els “i si…” hem decidit tirar-nos a la piscina. Com?
Fent un Follia a la fresca, més relaxat, per a tothom, els de sempre i els que mai heu vingut abans; sense pretensions, per passar-nos-ho bé!
Alguns platets del Follia i altres de nous, plats que ens vindrien de gust a nosaltres mateixos si visitessim la nostra terrassa. Cerveses, vermuts i musiqueta a tots els espais!

Les mascaretes, les distàncies, els gels ja ho fan tot  prou complicat com per obrir fent una cuina molt complexa, amb serveis difícils.
Si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta situació és que els que segueixin fent el que feien abans no es donaran la possibilitat de fer el que vulguin.
O sigui que sí, ens ve de gust seguir amb una proposta informal de moment, fins que estiguem preparats per escollir quin  és el següent pas…

Ja tenim el següent pas!
Com que aquest estiu no podem viatjar hem decidit fer-ho sense moure’ns, amb el food truck que tenim al pàrquing. Serà un viatge gastronòmic per diferents països. Quants més siguem més lluny anirem! 

Després de França, Bèlgica, musclos amb patates fregides i gofres amb xocolata.
Això sí, els vins els portem de casa: cava Titiana, Pansa Blanca d’Alella, l’Ànec Mut del Penedès, Brunus Rosé i Bruberry negre del Montsant, El Silenci del Molí del Priorat. Cerveses, refrescs i copes.

Esteu tots convidats a venir i a gaudir de la nostra proposta més fresca!

Pels que no us agradi triar podeu demanar el nostre menú de degustació.