Cervesa Folla Ja pots comprar online les nostres cerveses i recollir-les al Follia

Una bogeria sana guiada pel seny que ja fa deu anys ens va portar a fer un restaurant màgic i que ara ens ha dut a fer la nostra cervesa Folla.

Anar a la botiga


foll -a  1 adj. i m. i f. Boig 2 adj. Referint-se a una bèstia, rabiós.

follar  v. tr. Prémer, aixafar, trepitjant. Van portar les tines per follar el raïm. Avui farem la verema i demà follarem.

follia  1 f. Bogeria. 2 1 f. Corranda. 2 2 f. Ball rodó fet a la plaça en diades de gresca. 2 3 f. Baix obstinat típic del segle XVIII sobre el qual s’executaven variacions.

Diccionari de la Llengua Catalana. Segona edició. Institut d’Estudis Catalans.


Cuinem aquesta cervesa amb aigua ben bona, ordis i llúpuls de primera qualitat i, en algus casos, les aromatitzem amb herbes i fruites del nostre hort. Macerem l’ordi el temps que calgui per extreure’n tot el sucre i el follem amb força fins deixar-lo ben escorregut. Això si, amb tot el nostre amor. Ho fem bullir afegint-hi els llúpols fins que estigui al punt, ho baixem ràpidament de temperatura i hi posem els llevats
que faran fermentar el most gairebé una setmana. Ja tenim la cervesa. La filtrem, i hi afegim una mica de sucre que ens farà el carbònic i l’envasem. El resultat, unes cerveses diferents, boges, fresques, algunes potser rabioses i d’altres bèsties. Però totes fetes amb molta il.lusió perquè les gaudiu dinant, sopant o berenant, acabeu fent gresca, cantant corrandes, ballant a la plaça o follant com folls.

Anar a la botiga